Skog- och naturvård

Skog- och naturvårdsavdelningen är ett dynamiskt team på nio sakkunniga som driver föreningens breda arbete med en rad frågor som t ex skog, våtmarker, gruvor och mineral, strandskydd och artbevarande. Tillsammans jobbar vi för levande skogar och myllrande våtmarker i politiska processer och i dialog med våra samarbetspartners. Våra kunskapsbaserade analyser ligger till grund för ett vasst opinionsarbete som påverkar kärnan i dagens miljöpolitik, både i Sverige och internationellt. Tillsammans med föreningens medlemmar sprider vi kunskap om sambandet mellan samhälle och ekosystem. I ett aktivt kampanjarbete och åstadkommer vi verklig förändring som bevarar vår biologiska mångfald för framtida generationer.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

116 24 Stockholm Vägbeskrivning Se sida