Leverantörer Teamtailor

Leverantörer Teamtailor, Google

Leverantörer Facebook

Enheten Face to Face

Flera av våra värvare och teamledare har vuxit i sina roller och arbetar i dag med andra saker på föreningen. Här är deras ord om arbetet som värvare.

• Jag ser på värvarjobbet som en oerhört bra arbetslivserfarenhet. Utan att låta klyschig, men det är på riktigt ett utmanande och utvecklande jobb. Dessutom arbetar du aktivt för förändring varje dag!

Erica

Projektledare

• Som värvare så ser du det bästa och det värsta i folks miljöengagemang. Du bryter din egna bubbla, du lär dig om kommunikation och hur man engagerar andra människor

Karl