Enheten TM

Vill du ha kraft att förändra? Då har du kommit rätt.

Naturskyddsföreningen sprider kunskap, skapar opinion och driver viktiga natur-och miljöfrågor. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med teamet stärka Naturskyddsföreningen som folkrörelse och påverka samhällsutvecklingen till det bättre.

En utav byggstenarna för Naturskyddsföreningens arbete är Rikskansliets telemarketingenhet. Vi lägger grunden för att vi ska kunna fortsätta vara Sveriges största och mest inflytelserika miljöorganisation. Genom vår aktiva rekrytering av medlemmar samt insamling av resurser får vi föreningen att växa. Vi gör skillnad – varje dag!

Kulturen i vårt team präglas av transparens, respekt och öppenhet. Vi tar hand om varandra, förändrar världen och har roligt på jobbet. Vem du än är och vart du än kommer ifrån - välkommen in med din ansökan!

116 24 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

413 27 Göteborg Vägbeskrivning Se sida