Leverantörer Teamtailor

Leverantörer Teamtailor, Google

Leverantörer Facebook

Ideella traineeprogrammet

Är du framtidens miljöhjälte?

Våra traineer har ordet!

• "Jag upplever att programmet, för den som är beredd att jobba för det, ger en stor frihet och utgör en bra kanal för att få kontakt med föreningen och arbeta med ett projekt som en tror på."

Vishal Parekh

Ideell trainee 2017-2018

• "Som trainee hos Naturskyddsföreningen har jag lärt mig att bli mer ifrågasättande och att jag kan skapa förändring. Man har mycket större möjligheter att förändra världen än man kanske tror.”

Alicia Ekström

Ideell trainee 2017-2018

• ”Det ideella traineeprogrammet har gett mig möten med människor som jag annars inte kommit i kontakt med. Jag har också fått möjlighet att vara engagerad själv på ett helt nytt sätt och fått stor frihet i vad jag gjort rent konkret.”

Yasmine Amahzoune

Ideell trainee 2018-2019

• "Jag har kommit fram till att vi måste göra något tillsammans! Som trainee hos Naturskyddsföreningen så kan jag ta mitt moraliska ansvar tillsammans med andra – bara vi kan göra skillnad, jag väljer att vara en del av detta vi!”

Anton Emilsson